Încă 380 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în Moldova

380

Alte 380 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care opt în Stânga Nistrului. Din numărul total de cazuri, două sunt de import (Austria – 1, Ucraina – 1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 25 113 cazuri.

Totalul testelor efectuate în această zi este de 2 322, dintre care primar – 1 815 și repetat – 507.

Din numărul total de cazuri, 14 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici – 4, asistenți medicali – 8, personal auxiliar – 2.

Până în ziua de astăzi, 17 571 de persoane s-au vindecat.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor cinci decese provocate de COVID-19.

Decesul 784: femeie în vârstă de 66 de ani din raionul Cantemir, internată în data de 28 iulie la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Decesul 785: bărbat în vârstă de 87 de ani din municipiul Chișinău, transferat în data de 23 iulie de la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Decesul 786: bărbat în vârstă de 53 de ani din raionul Dubăsari, transferat în data de 25 iulie de la Spitalul Raional Strășeni la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă.

Decesul 787: bărbat în vârstă de 66 de ani din raionul Dubăsari, transferat în data de 29 iulie  de la Spitalul Raional Orhei la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertesivă, dismetabolică.

Decesul 788: bărbat în vârstă de 77 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 31 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: edem pulmonar mixt (alveolar, interstițial).


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente