image
Sursa foto: Jurnal.md

Un tânăr din Ungheni a fost readus la viață după ce s-a strangulat cu o funie de creanga unui copac

La un pas de tragedie. Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Ungheni s-a strangulat cu o funie de creanga unui copac, încercând să-și pună capăt zilelor. Din fericire acesta a fost readus la viață la timp, fiind ulterior transportat la spital.

Cazul a avut loc ieri în localitatea Gherman din raionul Ungheni. Poliția a fost alertată la ora 21:10 de concubina bărbatului, care a comunicat că a fost agresată fizic de acesta, după care concubinul a luat o funie dintr-o anexă auxiliară a casei și a spus că se duce să se sinucidă, deplasându-se în direcția pădurilor din marginea satului.

„Forțele de ordine s-au deplasat în direcția indicată. La scurt timp, în ajutor au venit și câțiva locuitori ai satului Gherman, raionul Ungheni. După 20 minute de căutări, tânărul fost depistat strangulat de creanga unui copac, inconștient”, a declarat ofițerul de presă al IP Cahul.

Ulterior, angajații poliției au tăiat rapid funia de care era legată victima și au început a acorda primul ajutor medical prin exerciții de resuscitare, masaj cardiac și respirație artificială.

În urma acestora bărbatul a fost readus la viață, fiind transportat la Spitalul Raional Ungheni pentru îngrijiri medicale.

Poliția investighează circumstanețele dar și din ce motive tânărul a recurs la acest gest.

Noutăţile partenerilor

comentarii: