Breaking News

image
Sursa foto: GettyImages

Încă șapte decese provocate de virusul Covid-19 în RM: Printre victime se numără și o tânără de 20 de ani

Ministerul Sănătății informează despre alte șapte decese provocate de virisul Covid-19 în Republica Moldova. Printre victime se numără și o tânără de 20 de ani din Hâncești, internată la data de 17 iunie. Aceasta mai avea comorbidități ca epilepsie, paralizia cerebrală spastică.

Este vorba despre:

Deces 772: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 26 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 773: Femeie de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Insitutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cancer.

Deces 774: Femeie de 65 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 10 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pacreatită cronică, insuficiență renală.

Deces 775: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul de Stat. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Deces 776: Bărbat 87 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă, sindrom Parkinson.

Deces 777: Femeie de 20 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: întârziere mintală profundă deficitară de comportament, epilepsie, paralizia cerebrală spastică, tetraplegie spastică.

Deces 778: Femeie de 56 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate gr. IV, pacreatită cronică, insuficiență cardiacă cronică.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 24733 cazuri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: