image
Sursa foto: Getty Images

David Alaba se cere la Barcelona! Ce scrie presa spaniolă

David Alaba (28 de ani) își dorește să plece de la Bayern Munchen. Și nu oriunde, ci la FC Barcelona. Fundașul austriac, al cărui contract expiră în 2021, este interesat de o mutare pe Camp Nou.

Nu ar fi prima oară când numele lui Alaba este asociat cu Barcelona. Clubul catalan a mai încercat să-l transfere de-a lungul timpului, dar nu a avut succes, cu toate că de fiecare dată jucătorul și-a dat OK-ul.

Acum, Alaba a oferit semnale, prin intermediul reprezentanților săi, că ar vrea să îmbrace tricoul Barcelonei, scrie publicația spaniolă Sport.

Rămâne de văzut dacă Barcelona va oferi o sumă de bani pentru a-l transfera pe Alaba încă din această vară sau va profita de situația sa contractuală și îl va transfera, liber de contract, în vara anului următor.

Alaba a fost tranferat de Bayern Munchen de la grupele de copii și juniori ale Austriei Viena, în 2009. În 2010, austriacul a făcut pasul la echipa mare, după un împrumut la Hoffenheim.

De atunci, Alaba a câștigat titlul cu Bayern de nouă ori. În plus, acesta mai are în CV și Liga Campionilor, dar și șase Cupe ale Germaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: