(video) Tentativă de omor la Ciocana: Un bărbat, reținut după ce și-ar fi înjunghiat amicul de pahar

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din Chișinău și-ar fi înjughiat amicul de pahar, după ce au consumat împreună alcool. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat riscă să stea până la 10 ani după gratii.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat pe 27 iulie într-un apartament de pe strada Igor Vieru din Chișinău. Oamenii legii au fost sesizați de către locatarii unui bloc, precum că vecinul lor are o plagă în regiunea gâtului.

La fața locului în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală desfășurate de către membrii grupei operative, s-a stabilit că victima un bărbat în vârstă 40 ani avea o plagă tăiată în regiunea gâtului, acesta fiind preluat de către un echipaj medical și transportat la spital.

Suspectul a părăsit locul comiterii infracțiunii. Totodată polițiștii au stabilit că totul s-a întâmplat la suspect în locuință, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un coflict și proprietarul cu un cuțit i-a aplicat o plagă taiată în regiunea gâtului victimei.

Suspectul a fost localizat și reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.


Pub