Grav accident în apropiere de Ialoveni: Doi copii au fost răniți, iar șoferul care s-ar face vinovat a părăsit locul accidentului

Două mașini au intrat în coliziune frontală, după ce un șofer a ieșit pe contrasens fără să se asigure. Accidentul a avut loc în această după-amiază pe traseul Chișinău-Hîncești, în apropiere de satul Pojăreni, raionul Ialoveni. În urma impactului, doi copii au ajuns la spital cu multiple leziuni corporale.

Preliminar, purtătoarea de cuvânt a Serviciului Unic de Urgență 112, Ana Carpovici, ne-a spus că apelul la 112 a parvenit la ora 13:31 și au fost înregistrate victime, fără să ne dea mai multe detalii despre numărul sau starea acestora.

„Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca Peugeot, care se deplasa pe traseul M-1 km 22, din direcția Hîncești spre Chișinău, din motive încă necunoscute, a ieșit pe contrasens neregulamentar și a tamponat frontal automobilul de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 ani”, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

În automobilul Mercedes călătoreau soția de 40 ani și copiii de 5 și 16 ani ai șoferului. În urma impactului copiii din Mercedes au primit leziuni corporale, fiind transportați la Spitalul de copii din municipiul Chișinău.

Șoferul automobilului Peugeot a părăsit locul accidentului până la venirea poliției. Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Din imaginile video publicate pe un grup al automobiliștilor de pe Facebook, se înțelege că impactul a fost violent, bucăți din automobile fiind împrăștiate pe carosabil.

La fața locului au fost văzute mai multe echipaje de poliție care direcționau traficul, pentru ca șoferii să ocolească locul accidentului.


Pub