03:50:27 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Combatanții au PROTESTAT la reședința de la Condrița: „Iuda ne-a VÂNDUT rușilor, separatiștilor”

Actualitate 31.07.2020 12:58 Vizualizări2462 Autor: Ziarul National
VIDEO // Combatanții au PROTESTAT la reședința de la Condrița: „Iuda ne-a VÂNDUT rușilor, separatiștilor” Captură


Mai mulți veterani au protestat astăzi în fața reședinței prezidențiale de la Condrița, unde acum câteva zile Igor Dodon l-a primit pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Veteranii sunt revoltați de faptul că Igor Dodon l-a numit „președintele Transnistriei” pe Krasnoselski și că ar fi pus la cale mai multe înțelegeri obscure, în detrimentul cetățenilor R. Moldova.

„Iuda ne-a vândut rușilor, separatiștilor. A recunoscut că un criminal este președinte... Atunci cine ești tu?”, a întrebat un combatant. Ceilalți, în cor, au răspuns: „Iuda”.

Citește și: Veteranii războiului de la Nistru CONDAMNĂ legitimarea lui Krasnoselski de către Igor Dodon: „Îl primește la Condrița, numindu-l ca pe un șef de stat, în condițiile în care președinții României și Ucrainei n-au fost primiți vreodată”

Veteranul Anatol Macovei i-a îndemnat pe toți combatanții din R. Moldova să fie uniți împotriva lui Dodon, cel care ar „sărăci și delapida” R. Moldova.

Citește și: FOTO // Veteranii, BĂTUȚI și târâți pe jos în fața Parlamentului. „Promo-LEX” condamnă reacția VIOLENTĂ a Poliției: „Aplicare disproporționată și nejustificată a forței fizice, a gazelor lacrimogene și a electroșocului de către forțele de ordine”

„Noi suntem cei care am luptat pentru această țară și noi vom sta la straja ei cu arma în mână. Ei (Dodon și Krasnoselski n.r.) au pus la cale mai multe înțelegeri în detrimentul nostru. Discuțiile lor reprezintă o sfidare pentru toți veteranii și pentru toată societatea. Acești doi nesimțiți sunt conducătorii a două bande, care fură, delapidează și sărăcesc oamenii. Deșteptați-vă, stimați veterani, stimați cetățeni. Să ieșim cu toții și să scăpăm de această râie. Avem nevoie de o altă țară, trebuie să ne pronunțăm cu toții împotriva tuturor fărădelegilor pe care le comite acest prăpădit și aliații lui”, a spus Macovei.

Printre protestatarii se aflau și veterani care au fost târâți pe jos de către forțele de ordine la protestul organizat recent în fața Parlamentului și Președinției.



Video: Vasile Costiuc/Democrația Acasă


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md