fbpx

ultima oră | O tânără de 20 de ani și încă șase persoane bolnave de COVID-19 au decedat azi în Moldova

Încă șapte decese s-au înregistrat în rândul celor bolnavi de COVID-19 în Republica Moldova. Cea mai tânără pacientă avea 20 de ani. Informația a fost comunicată de Ministerul Sănătății acum câteva minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienți:

Bărbat de 67 de ani, din municipiul Chișinău, transferat pe 26 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime – la Institutul de Medicină Urgentă. Mai suferea de cardiopatie mixtă, diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Femeie de 75 de ani, din municipiul Chișinău, transferată pe 24 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 – la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta avea și cancer.

Femeie de 65 de ani, din municipiul Chișinău. Ea a fost transferată pe 10 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail – la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pacreatită cronică și insuficiență renală.

Bărbat de 70 de ani, din municipiul Chișinău, internat pe 11 iulie la Spitalul de Stat. Moldoveanul mai suferea de cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă cronică.

Bărbat 87 de ani, din municipiul Chișinău, internat pe 7 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă și sindrom Parkinson.

Femeie de 20 de ani, din Hîncești. Ea a fost internată pe 17 iunie la spitalul raional și mai suferea de: întârziere mintală profundă deficitară de comportament, epilepsie, paralizia cerebrală spastică, tetraplegie spastică.

Femeie de 56 de ani, din raionul Cimișlia, internată pe 28 iulie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate de gradul IV, pacreatită cronică și insuficiență cardiacă cronică.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 24.733 de cazuri. Din acest total, 17.269 de persoane s-au vindecat, iar 778 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Încă 390 de cazuri de COVID-19, depistate în Moldova. Două sunt de import

Articole asemănătoare

Back to top button