/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Acuzat de săteni că i-a deposedat de cota valorică, un fost primar al satului Baraboi vine cu o replică

missing
31 iulie 2020, ora 20:39

Fostul primar al satului Baraboi, raionul Dondușeni, Andrei Țurcanu vine cu o reacție după ce locuitorii satului care l-a condus, s-au plâns că, după destrămarea colhozului, ar fi vândut bunurile moștenite de către săteni, fără acordul lor. Țurcanu dezminte acuzațiile și spune că altcineva s-ar face vinovat. Potrivit lui, la nivel de raion este implicat politicul, iar în sat un agent economic.

Contabila gospodăriei țărănești spune însă că banii sunt în safeu. Iar unul dintre foștii primari, Andrei Țurcanu, susține că actualul edil încearcă să se răzbune astfel, pentru un conflict mai vechi. Primarul localității nu a răspuns la telefon pentru o reacție.

Acum patru ani, fostul primar Andrei Țurcanu, deținând funcția de președinte al Comisiei de repartizare a cotelor valorice, a vândut 150 de ovine contra sumei de 150 de mii de lei. Cotașii spun că nu au primit niciun ban în urma acestei tranzacții și au depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Dondușeni.

/VIDEO/ Fără colhoz și fără bani. Locuitorii din Baraboi se plâng că doi foști primari le-ar fi vândut bunurile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram