image
Sursa foto: Jurnal.md

Serviciul Fiscal a acumulat venituri de peste 375 mii de lei de la persoane care practicau ilicit transportul de pasageri

Serviciul Fiscal de Stat a întreprins un șir de acțiuni pe parcursul anilor 2019-2020 de acumulare a probelor cu privire la venitul nedeclarat al unor persoane fizice ce practicau ilicit activitatea de transportator internațional de pasageri. Ca rezultat, au fost definitivate verificările în cazul a 5 persoane, care au fost obligate să-și onoreze obligațiunile fiscal la buget în sumă de 375,8 mii lei.

Potrivit unui comunicat emis de Serviciul Fiscal de Stat, angajații instituției continuă monitorizarea segmentelor economiei care conțin un înalt risc de neconformare fiscală.

În cazul în care contribuabilul refuză conformarea voluntară, în temeiul prevederilor legislației în vigoare, sunt aplicate măsurile de conformare forțată.

Serviciul Fiscal de Stat recomandă agenților economici și persoanelor fizice care desfășoară activități economice să activeze în limitele legislației în vigoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: