Alte 9 persoane au decedat de Covid-19. Bilanțul zilei - 11, iar cel total ajunge la 771

Alte 9 persoane au fost răpuse de Covid-19. Este vorba despre 7 femei și 2 bărbați din diferite raioane ale țării. Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus astăzi ajunge la 11, cel total - 771.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 66 ani, din raionul Căușeni, internată la data de 24 iulie, la Spitalul Raional Căușeni, a decedat. Victima suferea și de alte comorbidități precum bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială gr.III, obezitate gr.III.

Cel de-al doilea deces este vorba despre o femeie de 74 ani, din municipiul Bălți, internată la data de 18 iulie, la Spitalul Clinic Bălți, care suferea și de hipertensiune arterială, sechele AVC, cardiopatie hipertensivă.

Un alt bărbat de 71 ani, din raionul Soroca, internat la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Soroca, a decedat. Bărbatul avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială, ciroză hepatică, diabet zaharat.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o femeie de 79 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 14 iulie, la Spitalul Clinic Municipal “Arhanghel Mihail”. Victima suferea și de cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

O altă femeie de 52 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 27 iulie, la Spitalul Clinic Municipal “Arh. Mihail”, a fost răpusă de boală. Aceasta suferea și de hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, angiopolineuropatie diabetică.

Cel de-al 6-lea deces este vorba despre un bărbat de 55 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 18 iulie, la Spitalul Clinic Republican, care mai avea și alte boli precum bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, pacreatită cronică, lacunarism cerebral cronic.

O altă femeie de 71 ani, din raionul Strășeni, internată la data de 18 iulie, la Spitalul Clinic Republican, a decedat. Femeia avea și alte boli precum encefalopatie discirculatorie mixtă, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Cel de-al 8-lea deces este vorba despre o femeie de 70 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic Municipal Nr.1. Aceasta suferea și de diabet zaharat, cardiomiopatie mixtă ischemică și hipertensivă.

O altă femeie de 64 ani, din raionul Edineț, internată la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Edineț, a decedat. Femeia avea și alte comorbidități precum ciroză hepatică, sechele AVC, insuficiență hepato-renală.

Bilanțul deceselor ajunge la 771.


Pub