(video) Am ajuns să o vedem şi pe asta! Ce se fură mai nou în Moldova de la modelele Toyota Prius

În ţara noastră, modelele Toyota Prius din a doua şi a treia generaţie, pot fi considerate de unii automobile care le aduc doar ghinion proprietarilor. Asta după ce automobilul cu sistem de propulsie hibrid a ajuns timp de câţiva ani în topul celor mai prădate ori sparte de către hoţi sau alţi răufăcători.

Anterior am relatat despre multiple cazuri de furt a catalizatoarelor care sunt parte a sistemelor de evacuare a gazelor de eşapament, a setului de baterii care se găsesc sub bancheta din spate, a componentelor planşei de bord, etc. Mai nou însă se fură banale embleme şi insigne cu denumirea maşinii, cele instalate din uzină pe hayon!

Iată ce i s-a întâmplat într-o noapte, recent, unui concetăţean care şi-a lăsat maşina lângă scara blocului de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. O persoană necunoscută i-a scos trei insigne lipite pe capacul portbagajului, după care s-a făcut dispărut.

https://www.facebook.com/iuresco/videos/3198834093542196/

Şi ar exista o explicaţie evidentă a faptei răufăcătorului: elementele au fost scoase pentru a fi… corect: lipite pe o altă maşină similară! Pentru ce altceva i-ar fi trebuit tipului să le scoată? Dificil ar fi să credem că pentru colecţia personală.

Mai mulţi internauţi sunt de părere că insignele vor fi utilizate pe un alt Prius+, avariat, posibil dintre cele care se aduc stricate de peste hotare, după care în garajuri din Chişinău se repară pentru o ulterioară revânzare sau folosire în parcurile unor companii de taxi.

https://autoblog.md/video-grupare-specializata-in-furturi-de-piese-si-accesorii-de-la-masini-hibride-destructurata-liderul-a-fost-retinut/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/