/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Îi porneşte sau nu motorul? Cum arată un Mercedes-Benz 200D W124 după 16 ani de nefolosire

30 iulie 2020, ora 18:22

Majoritatea oamenilor consideră motoarele diesel ca fiind mult mai superioare decât cele pe bază de benzină din punct de vedere al fiabilității. Recent, un Mercedes-Benz W124 din 1988, care a fost blocat într-o curte timp de 16 ani, tocmai a dovedit asta.

Modelul în caroserie W124, disponibil în variante sedan, estate, coupe și cabriolet, a fost produs de Mercedes între anii 1984-1997. În perioada respectivă au fost fabricate un număr de 2.737.860 de vehicule din seria de modele 124 – ceea ce a făcut-o cea mai de succes clasă E a Mercedes-Benz. Este demn de remarcat faptul că denumirea E-Class a provenit anume de la modelul din 1993 al seriei.

De curând, un bărbat a găsit un sedan în această caroserie, despre care ne spune că a stat nemişcat timp de 16 ani. Din imagini putem observa că rugina îi mănâncă deja corpul, anvelopele îi sunt plate, iar vegetația a crescut peste tot, inclusiv în interiorul acestuia. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram