image
Sursa foto: madein.md

Prețuri piperate la pensiunile din țară; Cât costă o vacanță în Republica Moldova (VIDEO)

24 de mii de lei pentru o săptămână! Este prețul unei vacanțe aici, nu pe malul vreunui ocean. Anul acesta, moldovenii merg, de voie sau de nevoie, acolo unde le este permis. Unii spun totuși că nu-și mai amintesc când s-au odihnit ultima dată, iar pe câmp este de lucru la fel ca în anii precedenți.

Am sunat la mai multe hoteluri și pensiuni. Prețurile s-au dovedit a fi piperate. De exemplu, o vacanță de șapte nopți și opt zile pentru patru persoane în unele pensiuni ajunge și la 21 - 24 de mii de lei.

Am găsit și prețuri mai mici, unde o persoană va achita pentru 24 de ore 350 de lei. Aici însă este inclus doar micul dejun și accesul la bazin.

Chiar și așa, pensiunile sunt aglomerate. În următoarele două săptămâni nu veți găsi un loc liber prea ușor.

Oamenii spun că avem locuri frumoase și trebuie vizitate, doar că prețurile bat la buzunar.

Unii nu-și amintesc când s-au odihnit ultima dată, așa că anul acesta e la fel ca alții - muncesc pentru a câștiga bani pentru de-ale gurii.

Din cauza pandemiei, anul acesta majoritatea va sta acasă pentru că mai multe state au inclus Republica Moldova în ”zona roșie”. Oamenii au fost nevoiți să amâne pentru anul viitor vacanțele rezervate din timp.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: