image
Sursa foto: Getty Images

Transfer de senzaţie pentru golgheterul Europei! Ciro Immobile este dorit în Premier League

Ciro Immobile (30 de ani) are foarte mari şanse să devină "gheata de aur" a Europei în acest sezon. Se anunţă o vară interesantă pentru atacantul lui Lazio, care este dorit în Premier League.

Cu 34 de goluri marcate în 35 de meciuri pentru Lazio în acest sezon, Ciro Immobile este la egalitate cu Robert Lewandowski în clasamentul pentru "gheata de aur" din Europa, însă italianul mai trebuie să joace două meciuri, în timp ce sezonul din Bundesliga este deja încheiat. Totodată, Immobile mai are nevoie de doar două goluri pentru a egala recordul lui Gonzalo Higuain, 36 de goluri, cele mai multe într-un singur sezon de Serie A.

Forma extraordinar de bună a lui Immobile a atras interes din partea lui Everton. Carlo Ancelotti îl vrea în Premier League şi conducerea lui Everton are încredere în tehnicianul italian că poate duce echipa în top şase sezonul viitor, astfel Everton ar putea să plătească suma cerută de Lazio, aproximat 55 de milioane de euro, informează 90min.com.

Immobile a mai avut două experienţe în afara Italiei, însă nu a impresionat nici la Borussia Dortmund, nici la Sevilla. Pentru Dortmund, internaţionalul italian a marcat 10 goluri, în timp ce pentru Sevilla a marcat doar de patru ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: