(video) Ministrul Finanțelor, Sergiu Pușcuța, decorat cu „Gloria Muncii” de președintele Igor Dodon

Mai multe persoane cu funcții în stat au fost decorați astăzi de președintele Igor Dodon, în cadrul unei ceremonii. Printre acestea se numără și Ministrul Finanțelor, Sergiu Pușcuța, care a primit „Gloria Muncii”.

„Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior, prin decrete prezidențiale, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate și înaltă măiestrie profesională”, a declarat Dodon.

Președintele spune că persoanele „care s-au învrednicit de înalte distincții de stat activează în organele de drept și de control, contribuind în fiecare zi la dezvoltarea și prosperarea statului nostru. Le-am mulțumit tuturor pentru munca imensă şi dedicație profesională, dorindu-le inspirație și succes în continuare”, a conchis acesta.

Amintim că anterior, Igor Dodon a anunțat că o va decora și cu „Gloria Muncii” și pe Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.


Pub