Patru bărbați, dintre care doi recidiviști, riscă până la 7 ani de închisoare după ce ar fi jefuit o femeie din Cahul

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, sunt suspectați de comiterea unui jaf în sudul țării. Doi dintre aceștia au fost reținuți în izolatorul de detenție provizorie, alții doi urmează să fie anunțați în urmărire.

Foto: UNIMEDIA

Incidentul a avut loc la data de 19 iulie a anului curent. Cei patru tineri, echipați cu măști improvizate pe față, au spart ușa de la intrare a locuinței unei femei de 32 ani din satul Moscovei, raionul Cahul și au pătruns în interior. Suspecții au furat în mod deschis bani în sumă de 3 000 lei.

În urma măsurilor de investigații, polițiștii din Cahul au identificat făptuitorii. Aceștia s-au dovedit a fi patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 ani, care aveau roluri bine determinate din timp.

Aceștia sunt din diferite raioane ale țării, iar doi dintre ei au fost recent eliberați din detenție condiționat, unde au fost condamnați pentru diverse infracțiuni. Cei doi și-au ispășit pedeapsa în același penitenciar unde au și planificat anumite scheme infracționale.

Doi bănuiți, actualmente sunt reținuți pentru 72 ore, iar alți doi urmează a fi anunțați în urmărire generală.

Pe acest caz a fost pornită cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii de jaf, iar persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.


Pub