21:54:28 23.04.2024
Stiri

Nantoi, despe noua GAFĂ a lui Dodon: „Este agent de influență al Federației Ruse care urmărește transformarea R. Moldova într-un COBAI politic. Comportamentul lui Igor Dodon este umilitor”

Actualitate 29.07.2020 14:34 Vizualizări1565 Autor: Ziarul National
Nantoi, despe noua GAFĂ a lui Dodon: „Este agent de influență al Federației Ruse care urmărește transformarea R. Moldova într-un COBAI politic. Comportamentul lui Igor Dodon este umilitor”


Președintele Igor Dodon a „trădat interesele naționale” atunci când l-a numit „președintele Transnistriei” pe liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pe care l-a primit regește ieri la Reședința de stat de la Condrița, pentru a discuta inclusiv despre instalarea unilaterală a unor posturi ilegale de control în Zona de Securitate de către regimul separatist.

„Igor Dodon, pe lângă faptul că este cel mai mincinos președinte al Republicii Moldova, mai este și agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2” (federalizarea R. Moldova - n.r.), o ramificație a proiectului „Yalta 2”, inițiat de Vladimir Putin, adică transformarea Republicii Moldova într-un cobai politic, unde va fi realizat scenariul „Kozak 2” care va fi impus ulterior Ucrainei pentru regiunile Donețk și Lugansk. Pentru mine, ca cetățean al Republicii Moldova, comportamentul lui Igor Dodon este umilitor și inadmisibil”, a comentat astăzi deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Oazu Nantoi ultima gafă a președintelui Igor Dodon.

CITIȚI și DECLARAȚIE // „După întâmpinarea cu plocoane a lui Krasnoselski, „kuliokarul” Dodon s-a asigurat cu vreo câteva zeci de mii de alegători la alegerile prezidențiale. Oare de care alte probe certe mai are nevoie Stoianoglo?”

Nantoi a amintit, de asemenea, că Igor Dodon l-a felicitat, încă pe 11 decembrie 2016, la puțin timp după ce a fost ales șef al statului, pe Krasnoselski pentru câștigarea așa-ziselor alegeri din stânga Nistrului.

Menționăm că șeful statului ar putea fi cercetat penal pentru trădare de patrie din cauza acestei declarații, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, anunțând că a depus un penal pentru modul cum președintele Igor Dodon „l-a tratat de la egal la egal, cu calificative neconstituționale, pe numitul Krasnoselski de la Tiraspol”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md