00:09:40 29.03.2024
Stiri

FOTO // Igor Dodon a FURAT STARTUL în campania electorală prezidențială? Reprezentanții PSRM au început deja să distribuie pliante cu „realizările” șefului statului. E vorba și de proiecte demarate încă de Plahotniuc ​

Actualitate 29.07.2020 15:40 Vizualizări1285 Autor: Ziarul National
FOTO // Igor Dodon a FURAT STARTUL în campania electorală prezidențială? Reprezentanții PSRM au început deja să distribuie pliante cu „realizările” șefului statului. E vorba și de proiecte demarate încă de Plahotniuc ​ deschide.md


Membrii PSRM au furat startul în campania campania electorală prezidențială și au început distribuirea de pliante cu realizările lui Igor Dodon în postura sa de președinte al R. Moldova. Acțiunea are loc cu cel puțin două luni de la startul oficial al campaniei electorale pentru alegerea președintelui Republicii Moldova.

În pliantele distribuite se anunță victorios că mai multe inițiative sociale și economice „lansate” de Dodon au fost aprobate de Guvern și Parlament.

Astfel, liderul informal al PSRM își atribuie următoarele merite:

- indexarea pensiilor de două ori pe an și sprijin financiar în valoare de 700 de lei, în fapt o măsura preluată de la Vladimir Plahotniuc care de asemenea a lansat-o înaintea alegerilor din 2019.
- dublarea în etape a salariilor medicilor, măsură solicitată de opoziția pro-europeană încă de la începutul pandemiei.
- construcția și reabilitarea drumurilor în toate raioanele și localitățile este de asemenea tot o continuare a proiectelor lui Plahotniuc, vestitul ”Drumuri bune”, lansată, de fostul lider al PDM înaintea alegerilor.
- susținere pentru agenții economici și agricultori o măsură ce încă nu a fost pusă în practică fiind in faza de promisiuni.

Menționăm că redactorul-șef al ziarului „Socialiștii” este deputatul PSRM, Gaik Vartanean, acuzat recent de Ambasadorul Azerbaidjanului în R. Moldova, Gudsi Osmanov, că s-ar face vinovat de incidentul de la Ambasada Armeniei din Chișinău unde mai multe persoane de etnie armeană și azeră s-au luat la bătaie.

Potrivit Codului Electoral, agitaţia electorală se admite numai după înregistrarea oficială a concurentului electoral.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la data de 1 noiembrie 2020.

Sursa: Deschide.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md