(VIDEO/FOTO) Sute de șoferi au dat și astăzi curs apelului Partidului Nostru și au semnalizat în semn de protest față de președintele Dodon

by D M
Distribuiti mai departe...

Sute de șoferi au dat și astăz curs apelului Partidului Nostru și au semnalizat în semn de protest față de președintele Dodon, în cadrul acțiunii „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”. Flashmob-ul s-a desfășurat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, lângă sediul Președinției. 

29.07.2020 Acțiunea Partidului Nostru "Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon"

29.07.2020 Acțiunea Partidului Nostru "Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon", în fața sediului Președinției și a ParlamentuluiАкция «Нашей Партии» – «Посигналь, если против Додона» перед зданиями администрации президента и парламента

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Mittwoch, 29. Juli 2020

„Suntem iar “în ospeție” la Președinție. Oamenii claxonează, sunt împotriva președintelui Dodon. Pleacă din țară, Igor Nicolaevici! Oamenii nu au nevoie de tine și potlogăriile tale!”, a declarat unul dintre liderii Partidului Nostru, Eduard Pleșca.

„Partidul Nostru continuă și astăzi sondajul popular aici, în stradă. Marea majoritatea a cetățenilor claxonează neforțat. Am observat foarte multe doamne care dau curs apelului nostru și claxonează, se pronunță împotriva lui Dodon și al kuliok-ului. Oamenii cu plăcere reacționează la mesajul “Jos kuliok-ul”, acea pungă neagră, calendar, care a devenit simbolul corupției. Dodon este corupție. Astăzi suntem pe bulevardul Ștefan cel Mare, chiar în fața sediului Președinției. Cetățenii cu plăcere participă la acest sondaj și este imposibil, spre deosebire de Dodon, să-l falsifici, pentru că noi transmitem live, pentru ca întreaga țară să vadă atitudinea cetățenilor Republicii Moldova față de kuliok și Igor Dodon”, a declarat Ilian Cașu, un alt fruntaș al Partidului Nostru.

Membrii și simpatizanții Partidului Nostru au declarat că au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals. „Iar reacțiile oamenilor nu se lasă așteptate. Sute de automobiliști dau curs zilnic apelului membrilor și simpatizanților Partidului Nostru și semnalizează”, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii politice. 

Prima acțiune a Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției Republicii Moldova, iar cea mai recentă a avut loc lângă Reședința de Stat de la Condrița, în ziua în care șefului statului avea o întâlnire cu presa. Atunci, membrilor și simpatizanților Partidului Nostru s-a alăturat și liderul formațiunii politice, Renato Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...