fbpx

De ce să iei un credit auto? Avantajele unui împrumut pentru automobilul tău de vis

Te-ai săturat de îmbulzeala din transportul public? Îți dorești să te bucuri de confortul propriului automobil, dar nu ai posibilități financiare pentru a-l achiziționa? E cazul să scapi de fobie și să iei un credit auto.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu mai este cazul să mergi la bancă, să faci dovada eligibilității tale sau să demonstrezi care sunt veniturile tale salariale sau extra. Un credit auto nebancar poate să-ți scurteze din timpul de așteptare și să fie extrem de prognozabil, astfel încât să știi efectiv câți bani iei și câți ai de returnat.

Acest instrument financiar este nu doar comod, ci și extrem de accesibil. Specialiștii Zoom Credit îți explică, în materialul următor, ce reprezintă un credit pentru automobil și cum să-l accesezi corect.

Ce reprezintă un credit auto?

În linii mari, este posibilitatea ta directă de a-ți procura un automobil în credit, cu dobânzi și rate confortabile, fără implicații externe terțe. Produsul Zoom Auto îți oferă posibilitatea de a acoperi 75% din costul viitorului automobil, contribuția ta efectivă reprezentând doar 25%. Rata dobânzii acestui mecanism de creditare este de 30% pe an, iar comisionul de oferire reprezintă 3%. Poți selecta termenul dorit de rambursare, de la 1 până la 36 de luni, dar și suma creditului de la 10.000 până la 200.000 de lei.

Cum îl accesezi?

Tot ce trebuie să faci este să aplici, completând cererea de accesare a unui credit online și anexând copia scanată a buletinului de identitate valabil. Cererea ta va fi analizată în decurs de 30 de minute. După expirarea celor 30 de minute vei primi un SMS sau vei fi contactat direct de specialiștii companiei Zoom Credit.

În plus, avantajul accesării unui astfel de credit destinat achiziției unui automobil este că nu vei avea surprize la capitolul comisioane ascunse, iar dobânzile sunt mai mult decât avantajoase, astfel încât poți rambursa rapid banii, în maximum 36 de luni.

Pe lângă aceste avantaje, poți nota faptul că primești banii cash sau pe card, în aceeași zi. Poți să-i primești la oficiu sau să îi recepționezi pe un card bancar valabil. În acest fel, ești scutit de plimbările și de piedicile birocratice specifice instituțiilor bancare. Apropo, mașina achiziționată îți aparține pe deplin și e utilizabilă doar de tine, fără a fi transformată în gaj, astfel încât să te bucuri de achiziție.

Acest instrument de creditare este accesibil oricărei persoane cu vârsta între 21 și 70 de ani, fără garanții suplimentare, în afară de faptul că trebuie să ai un imobil în proprietate și o istorie creditară impecabilă, fără datorii nestinse. Poți returna banii în orice filială Moldindconbank (Web Banking), la terminalele de plată sau direct în birourile Zoom Credit, fără multe drumuri și în cel mai accesibil mod.

Zoom Auto este instrumentul financiar de care, cu siguranță, ai nevoie, apropiindu-te tot mai tare de visul de a deține propriul vehicul, fără mari implicații externe, doar cu buletinul și în doar câteva clipe.

Zoom Auto – rapid, calitativ și comod!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button