/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Reportaj AutoBlog.MD: Reparația drumului de la Ciorescu! Cum se circulă și de ce ar trebui să evitați zona!

missing
29 iulie 2020, ora 21:04

O altă porţiune de drum pe care se desfăşoară reparaţii necalitative, în opinia unor şoferi, a ajuns motiv de critici în gura târgului. Se întâmplă după ce un conducător auto a filmat astăzi cum se deplasează pe el şi ce a avut de îndurat din această cauză.

Bărbatul nu a putut înţelege de ce el şi alţi colegi de-ai săi din trafic trebuie să se ocupe de presarea materialelor de construcție atunci când trebuie să o facă un compactor.

După ce imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare, am decis şi noi să mergem să vedem care este situaţia la faţa locului şi să ne convingem dacă lucrurile stau atât de prost în realitate. Vorbim despre drumul care leagă localităţile Ciorescu şi Hrusova. Citeşte articolul complet şi vezi reportajul video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram