/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ O familie cu șase copii a câștigat un setbox din partea TV8 și va recepționa peste zece canale tv

missing
29 iulie 2020, ora 21:40

Sunt șase copii în familie și, de când țin minte, au putut viziona doar un post de televiziune. Este vorba despre familia Vlas, din satul Hăsnășenii Noi, raionul Drochia, care a câștigat un setbox, gratuit, după ce a aplicat la concursul lansat de TV8. Dispozitivul a fost instalat cu succes, iar familia recepționează acum peste zece canale tv și radio, inclusiv postul nostru de televiziune.

Grija pentru copii, serviciul și munca prin gospodărie ocupă mai tot timpul familiei Vlas. Așa că, nu le rămâne prea mult timp pentru televizor sau pentru a găsi soluții ca să recepționeze mai multe posturi tv.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Suntem o familie numeroasă și nu putem să ne permitem, avem puține canale”.

Familia a aplicat la concursul lansat de TV8, cu ocazia celei de-a treia aniversări, și a câștigat un setbox. Echipa noastră a mers la Drochia, unde, timp de câteva ore, a fost instalat dispozitivul, absolut gratuit. Acum, televizorul familiei Vlas are în grilă 12 canale tv și radio autohtone. Astfel, TV8 ajunge și mai aproape de oameni.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Le mulțumim din suflet pentru cadoul dat”.

Cel mai mult s-au bucurat copiii, care vor putea viziona desene animate la televizor, nu doar la ecranul mic al telefonului.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Seara nu va mai fi atât de trist, vom privi mai multe știri, filme. Copii vor privi desene animate”.

Amintim că mai multe familii din țară, care își doreau să recepționeze postul nostru de televiziune, dar nu puteau, au primit în dar câte un setbox. Dispozitivul le permite să vizioneze și TV8, singura televiziune independentă din Republica Moldova.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram