image
Sursa foto: GettyImages

Altre trei persoane au fost răpuse de virusul Covid-19 în Republica Moldova: Bilanțul deceselor a ajuns la 751

Ministerul Sănătății informează despre alte trei decese provocate de noul coronavirus în Republica Moldovba. Este vorba despre trei femei din Taraclia, Râșcani și Chișinău, care mai sufereau și de alte boli cronice.

Potrivit autorităților din sănătate, o femeie în vârstă de 68 ani, din raionul Taraclia a decedat din cauza virusuui. Aceasta a fost internată la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, hipertesiune arterială.

O altă victimă este o femeie de 46 ani, din raionul Rîșcani, transferată la data de 23 iunie, din Spitalul Raional Rîșcani, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Și o femeie de 83 ani, din mun. Chișinău a fost răpusă de virus. Victima a fost internată în stare gravă, la data de 27 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Aceasta mai suferea de boală cronică renală, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23154 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1499 în Transnistria. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 751.

Noutăţile partenerilor

comentarii: