image
Sursa foto: Getty Images

Georgina l-a copleșit cu superlative pe Cristiano Ronaldo după un nou trofeu: "Nu știu ce cuvinte să mai inventez!"

Juventus a cucerit al nouălea titlu la rând în Serie A după victoria cu 2-0 în fața Sampdoriei. A fost al doilea scudetto și pentru Cristiano Ronaldo, cel care a marcat din nou pentru torinezi.

Iar partenera sa, Georgina Rodriguez, a avut un mesaj citit de cele 20 de milioane de urmăritori ai săi.

"Unirea este puterea iar acum am devenit campioni. Nu știu ce cuvinte să inventez pentru a descrie dăruirea ta, ceea ce reprezinți, ceea ce reușești, ceea ce depășești și ce motivație arăți...

Cel mai bun din Univers. Tot așa 24 de ore din 24, 365 de zile din 365 de zile. Suntem mândri de tine și uite cum sărbătorim," a scris Georgina Rodriguez însoțind cuvintele de o fotografie alături de cei 4 copii ai starului portughez.

Starul portughez, care a înscris un gol şi a ratat un penalty cu Sampdoria, a reacţionat pe reţelele sociale, după succesul de aseară.

"Campioni ai Italiei. Încântat pentru al doilea campionat consecutiv şi pentru continuarea construirii istoriei acestui mare şi splendid club. Acest titlu este dedicat tuturor fanilor lui Juve, în special celor care au suferit şi suferă de pandemia care ne-a luat prin surprindere pe toţi, dând lumea peste cap.

Nu a fost uşor! Curajul, atitudinea şi determinarea voastre au fost forţa de care aveam nevoie pentru a înfrunta acest sfârşit strâns al campionatului şi pentru a lupta până la capăt pentru acest titlu care aparţine întregii Italii. O mare îmbrăţişare tuturor!", a scris el pe reţelele de socializare.

Portughezul a marcat 31 de goluri în acest sezon din Serie A, la 3 distanță de il capocanonniere Ciro Immobile de la Lazio și Robert Lewandowski. El rămâne astfel în cursa pentru Gheata de Aur alături de atacantul lui Lazio.

Având și 6 pase de gol, CR7 a fost decisiv în obținerea a 27 de puncte pentru bianconeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: