image
Sursa foto: politia.md

Contrabandă cu ulei în valoare de 700.000 de lei adus din Germania: Mai mulți moldoveni, reținuți în flagrant // VIDEO

Un grup de moldoveni a fost reținut în flagrant în timp ce încerca să introducă ilegal în țară două tone de ulei, sustras de la o întreprindere din Germania, în valoare de 700.000 de lei.

Membrii grupului sunt cetățeni moldoveni cu vârstele cuprinse între 24 - 44 de ani. Forțele de ordine au identificat locul și timpul în care acesta urmau să introducă uleiulm iar bănuiții au fost reținuți în flagrant delict.

S-a stabilit că unii membri din cadrul acestei grupări au sustras de la o întreprindere de pe teritoriul Germaniei, două tone de ulei de pin, care urma să ajungă ilegal în Republica Moldova. Ulterior se intenționa comercializarea mărfii unei companii cosmetologice de pe teritoriul țării, utilizînd acte false de proveniență.

În rezultatul perchezițiilor efectuate în automobilele și la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate 300 litri ulei de pin, în valoare de circa 700 mii de lei, arme și muniții păstrate ilegal.

Acum, suspecții sunt cercetați în stare de libertate și riscă pedeapsă cu închisoare de până la zece ani.

În continuare poliția cercetează cazul, împreună cu omologii din Germania pentru a identifica și alți membri ai acestei grupări, inclusiv stabilirea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: