(video/foto) Întrevederea dintre Igor Dodon și Vadim Krasnoselski are loc, în aceste clipe, la Condrița

Președintele țării Igor Dodon avut o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, anunță serviciul de presă al Președinției. Discuțiile au loc la Reședința de Stat de la Condrița, din preajma Chișinăului. Aceasta este a șaptea întrevedere de acest gen, de la începutul mandatului actualului șef de stat.

Deocamdată nu s-au anunțat subiectele discutate. Anterior, Igor Dodon a spus că principala problemă ce urmează a fi abordată va fi amplasarea posturilor ilegale în zona de securitate de către administrația transnistreană.

Întrevedere la Condrița / Sursa:Facebook

Președinția anunță că după întrevederea tete-a-tete între Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, a demarat ședința în format lărgit unde din partea Chișinăului participă:

Nicolae Posturusu, Secretar General al Aparatului Președintelui RM; Elena Gorelova, Consilier prezidențial în domeniul economic; Cristina Lesnic, Viceprim-ministru pentru Reintegrare; Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei; Vitalie Tarlev, Secretar de Stat, Ministerul Economiei și Infrastructurii; Nicolai Țveatcov, Consultant principal în aparatul Președintelui RM.

Discuții în format lărgit / Sursa:Facebook


Pub