(video) Un „kuliok” la CSM și un denunț la Procuratură, de la Andrei Năstase: „E timpul să ieșim din această hipnoză colectivă”

Membri ai Platformei DA, alături de președintele formațiunii, Andrei Năstase, au adus o pungă neagră la Consiliul Superior al Magistraturii, întrunit astăzi în ședință. „Le-am transmis acest simbol al corupției, acest „kuliok”, protestând astfel față de intențiile de a numi în funcții înalte în sistemul judecătoresc a persoanelor fără integritate”, a declarat Năstase.

Foto: captură

„Mi-aș fi dorit ca întreaga societate să riposteze aici, opoziția să se manifeste în comun și solidar, din păcate alții sunt cei care au distrus ceea ce noi am construit de-a lungul anilor și anume o dreaptă unită. Știm din cauza cui dreapta a fost dezbinată.

Regret cedarea puterii în noiembrie 2019 către Dodon și iată că are loc tranzacționarea justiției. Este timpul să ieșim din această hipnoză colectivă, în care ne-au indus tot felul de politicieni, de dreapta sau de stânga, politicieni contextuali, de ocazie”, a declarat Andrei Năstase, fiind întrebat de ce nu au manifestat împreună cu membrii Partidului Acțiune și Solidaritate, care tot erau în fața CSM în această dimineață.

Andrei Năstase a anunțat, totodată, că a depus la Procuratura Generală o plângere penală, în care solicită investigarea anulării alegerilor de Chișinău, din 2018, în care figurează și cel care a pretinde la funcția de președinte la Curtea de Apel Chișinău, Vladislav Clima.


Pub