Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un alt pasaj subteran din…

Un alt pasaj subteran din capitală intră reparații

O nouă subterană din sectorul Botanica a intrat de astăzi, 28 iulie, în reparație. Este vorba de pasajul de pe bd. Dacia intersecție cu str. Teilor, anunță primarul general al Chișinăului, Ion Ceban.

Potrivit lui Ceban, reparația este efectuată cu ajutorul agenților economici din sector, care au venit cu propunerea de a ajuta primăria în reparația subteranelor.

„O nouă subterană din sectorul Botanica a intrat de astăzi în reparație. Este vorba de pasajul de pe bd. Dacia intersecție cu str. Teilor. De la construcția acesteia, subterana nu a fost reparată niciodată.

Anterior au fost efectuate lucrări de curățare și evacuare a gunoiului adunat. Reparația este efectuată cu ajutorul agenților economici din sector, care au venit cu propunerea de a ajuta primăria în reparația subteranelor.

Mulțumesc tuturor celor care își propun aportul în diverse proiecte. În subterană vor fi reparate scările, pereții, iluminatul, iar intrările vor fi amenajate cu acoperiș.În sectorul Botanica sunt 5 pasaje subterane, ce se află într-o stare deplorabilă. În prezent, cea de la Viaduct este în reparație”, susține Ceban.