Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Rapoartele de activitate ale subdiviziunilor structurale municipale pentru semestrul I, anul 2020 au fost publicate pe pagina web oficială

   2044

Primăria municipiului Chișinău informează că rapoartele de activitate ale subdiviziunilor structurale pentru semestrul I al anului 2020 au fost publicate pe pagina web oficială „chisinau.md". Măsura are drept scop creșterea gradului de transparență a activității APL Chișinău. Astfel, cetățenii și persoanele interesate au posibilitatea de a examina documentele de referință la modulul „Rapoarte de activitate".

Totodată, în perioada următoare, vor fi făcute publice și rapoartele săptămânale de activitate a preturilor de sector pe segmentul „proiecte în derulare", cu specificarea etapelor de implementare și suma alocată în acest scop.

Primarul general, Ion Ceban, a menționat că raportarea periodică a activității entităților structurale și mediatizarea acestor informații impune factorii de decizie la o responsabilitate permanentă, dar și la o competiție a conducătorilor, iar în consecință vor avea de câștigat cetățenii, care vor fi la curent cum sunt cheltuiți banii publici și cât durează realizarea proiectelor inițiate. „Îmi doresc ca Primăria Chișinău să devină cea mai transparentă instituție publică și totodată, să fie mai aproape de necesitățile locuitorilor", a mai spus Ion Ceban.