fbpx

Emisiunea prezentatoarei Ellen DeGeneres, acuzată că promovează hărţuirea profesională și rasismul

Renumita emisiune de divertisment „The Ellen DeGeneres Show” este acuzată că ar promova un mediu de lucru „toxic”, hărţuirea profesională şi rasismul. Drept urmare, compania WarnerMedia a contractat serviciile unei firme private de investigaţie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși emisiunea este una dintre cele mai de succes, urmărită de oamenii din întreaga lume, potrivit unui articol publicat în revista Variety – mai mulţi angajaţi de la „The Ellen DeGeneres Show” au fost înștiințați că trebuie să participe la o serie de interviuri în cadrul unei anchete independente.

Vestea vine după ce site-ul BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai emisiunii au acuzat echipa emisiunii de rasism şi mediu toxic la locul de muncă. În cadrul materialului, persoanele se plâng de comentarii nepotrivite şi o dinamică a „fricii” față de represalii (ei susțin că ar fi fost pedepsiți dacă îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale), transmite Agerpres.

„Responsabilitatea show-ului lui Ellen depinde exclusiv de ei. Tratăm cu multă seriozitate aceste afirmaţii şi ne angajăm să facem lucrurile mai bine”, au reacționat producătorii formatului în cadrul unui comunicat.

Menționăm că nu este prima dată când emisiunea este criticată. Chiar și celebra Ellen DeGeneres a fost de mai multe ori acuzată de către unii invitați, care au susținut că au fost trataţi cu răceală şi lipsă de cordialitate.

Articole asemănătoare

Back to top button