/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O mașină de poliție - utilizată pentru transportul materialelor de construcție. Explicația oamenilor legii

missing
28 iulie 2020, ora 21:08

Cu mașina de poliție, la un magazin de construcții. Situația a fost surprinsă de un martor, care a fotografiat echipajul în timp ce încărca materialele pentru reparație și a trimis imaginile în adresa TV8. După ce am dat de șoferul care se afla la volanul automobilului de serviciu, am aflat că a adus vopsea pentru reîmprospătarea postului de poliție, unde este angajat.

Mașina poliției a fost surprinsă în jurul orei 12.30, în curtea unui magazin de construcții, din centrul capitalei. Din imagini se vede că automobilul de patrulare era cu portbagajul deschis. Cel care ne-a trimis fotografiile ne-a comunicat că persoana încărca materiale pentru reparație, cel mai probabil adeziv. S-a arătat mirat că este folosită mașina de serviciu pentru așa ceva. În scurt timp, am dat de polițistul care a fost la volan. Bărbatul ne-a comunicat că se afla prin preajmă și a fost rugat să ia căldările cu vopsea, necesară pentru reparația fațadei sediului de pe strada Octavian Goga.

Ghenadie LOZAN, AGENT-ȘEF DE POLIȚIE: „Eram prin treacăt și trebuia să i-au două căldări cu vopsea că facem reparație, vopsim inspectoratul. -Ați mers de la o chemare?-Nu, patrulam în preajmă și m-am dus repede.”

Agentul de poliție nu crede că utilizarea mașinii pentru transportul materialelor de construcție este o faptă ilegală.

Ghenadie LOZAN, AGENT-ȘEF DE POLIȚIE: „Nu este utilizată în scopuri personale, aceasta tot intră în scop de serviciu. -De când au început lucrările? -De luni, mai vopsim, mai cârpim”.

Nu am reușit să obținem, deocamdată, o reacție din partea Ministerului de Interne ca să aflăm cât de legal este ca mașinile poliției să fie folosite în astfel de scopuri.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram