/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Procuratura a transmis către ANI materiale în cazurile Popov și Popa, cei care ar deține averi ascunse

missing
28 iulie 2020, ora 22:12

Procuratura Generală (PG) a transmis Autorității Naționale de Integritate (ANI) materialele cu privire la pretinsele averi ascunse în cazurile adjunctul procurorului general, Ruslan Popov și șefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa.

Într-o intervenție video procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că s-a autosesizat în cazul investigațiilor jurnalistice privind pretinsele averi ale subalternilor săi și a expediat cazurile pentru a fi investigate de ANI.

Anterior, Anticoruptie.md a scris că șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa, fost procuror general adjunct în perioada guvernării PDM, locuiește într-un apartament de lux din centrul Chișinăului. Locuința nu se regăsește în declarația de avere și interese a oficialului, la fel ca și alte bunuri pe care acesta le folosește.

Iar despre adjunctul procurorului general, Ruslan Popov, a scris că i-a împrumutat tatălui său, Alexandru Popov, un pensionar în vârstă de peste 70 de ani din satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, un milion 50 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram