image
Sursa foto: insp

Sinteza INSP: 59 de șoferi au fost prinși beți la volan, iar peste 950 au depășit limita de viteză, în doar patru zile

În ultimele patru zile, pe drumurile naționale, sute de șoferi au fost opriți și amendați, unii s-au ales și cu procese verbale, după ce nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Potrivit INSP, în perioada 24-27 iulie, inspectorii au depistat peste 2200 de încălcări ale RCR, dintre care:

Cei mai mulți șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză pe drumurile naționale, și anume 958, iar 56 de conducători auto au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Dintre aceștia, 14 au refuzat testarea alcoolscopică.

Totodată, 262 de șoferi au primit procese-verbale deoarece nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar 354 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor;

Alții peste 20 cetățeni au fost sancționați de inspectorii INSP al IGP pentru încălcări precum, tulburarea liniştii, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și huliganism nu prea grav.

Noutăţile partenerilor

comentarii: