image
Sursa foto: customs.gov.md/ro

Un cetățean turc, reținut la vama Leușeni: A încercat să iasă din țară cu produse anabolizante în valoare de 800.000 de lei

Un cetățean turc în vârstă de 39 de ani a fost reținut la frontiera Leușeni, după ce în mașina acestuia a fost depistate produse anabolizante în valoare de circa 800.000 de lei.

Cazul a avut loc ieri seara, când bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea controalelor. Substanțele erau ascunse în autoturismul bărbatului, la bordul căruia se afla împreună cu soția și doi copii minori.

În urma verificărilor, vameșii au descoperit, ascunse în roata de rezervă, torpedo și aripile din spate ale mijlocului de transport, 67 775 de comprimate și 1 355 de fiole cu substanță anabolizantă. Potrivit informațiilor preliminare, valoarea produselor se ridică la peste 800 000 de lei.

După depistarea substanțelor, forțele de ordine și procurorii au descins cu percheziții la adresa de domiciliui indicată în viza de reședință temporară a bănuitului, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal, pentru care riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la zece ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: