Patru femei și un bărbat au murit în spital, din cauza infecției cu Covid-19. Bilanțul deceselor - 740

Cinci persoane, patru femei și un bărbat, au decedat în ultimele 24 de ore, din cauza infecției cu Covid-19, anunță Ministerul Sănătății. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 740, de la începutul pandemiei.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre o femeie de 70 de ani, din mun. Ungheni, care fusese internată la 22 iulie, la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat, firbilația atrială.

O altă femeie, de 55 de ani, din mun. Bălți, a decedat la Spitalul Clinic Republican, după ce fusese internată la 3 iulie. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, ciroză hepatică autoimună, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică.

Alte trei persoane s-au stins din viață la Institutul de Medicină Urgentă. O femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău, a murti după ce fusese internată, la data de 11 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară, obezitate.

Și un bărbat de 80 de ani, din raionul Anenii-Noi, s-a stins din viață pe patul de spital. El fusese internat la data de 20 iulie și suferea de cardiopatie hipertensivă, dismetabolică și hipertensiune arterială.

O altă femeie, de 64 de ani, din raionul Orhei, fusese internată la data de 22 iulie. Ea suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.


Pub