Mesajul emoționant al actorului Vlad Ciobanu, de pe patul de spital: „Sper să mă întorc cu certitudinea că pot învinge boala”

Actorul Vlad Ciobanu, care suferă de leucemie acută, a transmis un mesaj emoționant din spitalul din Iași, unde este acum internat. Artistul a ținut să mulțumească celor care au contribuit cu donații pentru tratamentul său și a anunțat că în curând va reveni acasă pentru o scurtă perioadă de timp.

Foto: Vlad Ciobanu/Facebook

„Dragi prieteni, vreau să vă mulțumesc pentru susținere, simpatie și solidaritate. De aici, din salonul meu de spital de la Iași, urmăresc această campanie pe Internet. Efortul vostru financiar, mesajele de încurajare, urările de sănătate mă emoționează, îmi dau puteri și încredere”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Vlad Ciobanu a declarat că după două săptămâni de la chimioterapie se simte mult mai bine. „Mă aflu sub stricta supraveghere a medicilor, fac tratament de recuperare. În curând voi reveni acasă pentru o scurtă perioadă, după o primă etapă de tratament, și sper să mă întorc cu certitudinea că pot învinge boala”, a spus el.

Amintim că actorul Vladimir Ciobanu, cunoscut pentru rolul lui Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, a fost diagnosticat cu leucemie acută. Despre acest fapt, s-a aflat la începutul lunii iulie a anului curent, când mai mulți prieteni ai artistului au lansat apeluri pe rețelele de socializare, îndemnând oamenii să doneze sânge pentru acesta.

Ulterior, pe numele actorului a fost lansată o campanie de crowdfunding, menită să adune bani pentru tratamentul costisitor al actorului. Acesta este internat acum la Institutul de Regional de Oncologie Iași, secția Hematologie, unde a fost supus procedurilor de chimioterapie.

Actorul l-a jucat pe adolescentul Eminescu în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu și turnat în 1987, pe când era doar un adolescent.


Pub