Alte 8 persoane au decedat în urma complicațiilor cauzate de coronavirus. Cea mai tânără avea 56 de ani

Alte 8 persoane au decedat în ultimele 24 de ore, în urma complicațiilor survenite din cauza infecției Covid-19, anunță Ministerul Sănătății. De la începutul pandemiei, noul tip de virus a curmat viețile a 748 de oameni, în Republica Moldova.

Foto: UNIMEDIA

Deces 741: Bărbat de 86 de ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, fibrilație atrială.

Deces 742: Bărbat de 61 de ani, din raionul Soroca. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, ciroză hepatică virală.

Deces 743: Femeie de 76 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 15 iulie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 744: Femeie de 58 de ani, din raionul Cahul. Internată la data de 18 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, AVC.

Deces 745: Bărbat de 72 de ani, din mun. Chișinău, Internat la data de 10 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: pacreatită cronică, sechele post AVC, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 746: Bărbat de 56 de ani, din mun. Bălți. Internat la data de 25 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cancer.

Deces 747: Femeie de 77 de ani, din raionul Fălești. Transferată la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Fălești la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 748: Bărbat de 71 de ani, din raionul Taraclia. Internat la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Taraclia Comorbidități: diabet zaharat tip II.

Astăzi dimineață, Ministerul Sănătății anunța despre decesul altor 5 persoane.

Bilanțul total al persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 23.154 în Moldova, după ce astăzi, au fost înregistrate alte 120 cazuri.


Pub