(video) Olga și Alex Manciu, la un pas de divorț? „Am plecat și de acasă, dar...”

Olga Manciu recunoaște că a fost la un pas de a divorța de Alexandru Manciu. Într-un interviu pentru Dorin Galben, ea a dezvăluit care au fost motivele acestei decizii și cum a reacționat soțul său în situația respectivă, scrie SHOK.md.

„Pasul de divorț vine odată la 3-4 ani, când tu deja nu mai poți și vine el de la fleacuri. Noi nu am avut niciodată situația să ne despărțim din cauza că nu avem finanțe. Noi niciodată nu am avut foarte multe finanțe, poate doar atunci când am fost eu fată și am trăit într-o familie avută. După, eu m-am căsătorit cu acest om nu pentru bani și am trecut prin perioade când nu aveam o bucată de pâine să mâncăm. Știu ce înseamnă asta, chiar dacă niciodată nu am arătat la nimeni”, a mărturisit Olga Manciu.

„Toate acestea sunt ca o bombă, se strâng până explodează”

Adevăratele motive care riscau să despartă acest cuplu frumos sunt, de fapt, mult prea simple: „Nu pentru nu știu ce bunuri materiale, din motive simple, nu știu: nu ai spălat o farfurie și anume azi eu îți spun că m-am supărat așa de tare, încât nu mai vorbesc cu tine și anume azi tu te decizi să îmi spui tot ce te gândești și ce ai strâns în tine. De aceea eu spun întotdeauna, discutați, dezvoltați, dar deseori tăcem și toate aceste chestii sunt ca un fel de bombă, ele se strâng, se strâng și când fac odată BUF, gata. Și aici normal că îți vine: gata, nu mai vreau, o să îmi găsesc pe altcineva sau nu mai vreau să fiu cu nimeni. Îți sare țandăra”.

Olga a recunoscut că odată, chiar a plecat de acasă. Ce s-a întâmplat mai departe citiți pe SHOK.md.


Pub