Cu ce aplicații iubite de generația tânără pot fi personalizate noile Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E? Descoperă-le pe toate!

Utilizatorii de smartphone, în special cei din generația tânără, au așteptări mari de la produsele lansate pe piață de marile companii. Cu cele mai noi telefoane lansate pe piața din Republica Moldova, parte a categoriei accesibile, gigantul HUAWEI poate acoperi nevoile celor care vor să învețe o limbă străină, să se bucure de o experiență de gaming uimitoare sau să asculte playlistul preferat, prin intermediul aplicațiilor disponibile în Huawei AppGallery și MoreApps. Astfel, alături de Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E, tinerii pasionați de fotografie și gaming au parte de o experiență de utilizare completă: design modern, tehnologii de ultimă oră și super aplicații.

Foto: Huawei Moldova

Huawei P40 lite: Visul celor pasionați de fotografie și gaming

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Cei pasionați de fotografie au la îndemână un studio foto mobil performant datorită Huawei P40 lite. Asta pentru că telefonul vine echipat cu o cameră cvadruplă ce include o cameră principală cu rezoluție înaltă de 48 MP, un obiectiv cu unghi ultra larg de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP într-o combinație perfectă, oferind moduri calitative de fotografiere și înregistrare videoclipuri. În câteva cuvinte, smartphone-ul ține loc cu succes unei camere foto profesionale. Camera frontală a Huawei P40 lite vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a suprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de lumină.

Bateria Huawei P40 poate susține fără efort ore întregi de joc, datorită celor 4200 mAh și tehnologia Huawei SuperCharge la 40W. Astfel, chiar dacă uiți să îl încarci cu o seară înainte, va rezista întreaga dimineață, atunci când poți încărca bateria la peste 70% în jumătate de oră, datorită funcției SuperCharge.

Un alt avantaj al Huawei P40 lite este ecranul HUAWEI Punch FullView de ultimă generație, fără decupaje,cu un raport ecran-corp ridicat, de 90,6%, oferind o experiență de vizualizare captivantă.

Cu EMUI 10 preinstalat, Huawei P40 lite dispune de nenumărate funcții inteligente prezentate într-o interfață de utilizator intuitivă, ușor de folosit. Noul layout reorganizează mai multe elemente ale interfeței de utilizator, pentru o mai bună accesibilitate.

Huawei P40 lite E: Ecran Punch FullView, pentru experiențe de gaming fără precedent și o baterie ideală pentru cei care sunt mereu în mișcare

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Smartphone-ul are un design care nu poate trece neobservat, fiind disponibil în culorile Midnight Black clasic și Aurora Blue. Varianta Aurora Blue folosește degradeuri albastre și verzi pentru a crea un aspect modern. Huawei P40 lite E vine cu un suport pentru trei carduri, care include și două sloturi pentru Dual SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB. În plus, dispune de un scaner de amprente pe spate, o altă funcție extrem de utilă și sigură pentru deblocarea dispozitivului.

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Huawei P40 lite E, pe lângă tradiționalul selfie asigură statutul de fotograf oricărui utilizator, datorită camerei triple, care include o cameră principală de 48MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP cu câmp de vizualizare de 120° pentru fotografii tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2MP cu senzor de profunzime.

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Punctul de atracție al smartphone-ului Huawei P40 lite E este ecranul Punch FullView, care oferă o imagine vastă. Cu diagonala de 6,39 inci și rame subțiri, ecranul 19.5:9 suportă o rezoluție HD+ de 1560x720, care ajută la redarea clară a celor mai fine detalii, iarraportul ecran-corp de 90% transformă vizionarea oricăror videoclipuri și jocuri într-o plăcere pentru utilizator.

Acest model rulează pe un sistem EMUI 9.1 inteligent și ușor de utilizat cu Kirin 710F, oferind o experiență fluidă în aplicațiile de productivitate și divertisment. Un adevărat avantaj pentru cei care sunt mereu în mișcare ori uită să își încarce dispozitivul este bateria mare de 4000mAh și tehnologia AI HUAWEI de economisire a energiei, smartphone-ul oferă o autonomie mare a bateriei.

Huawei AppGallery și MoreApps: Un univers de aplicații utile pentru divertisment și educație

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Pe lângă magazinul de aplicații Huawei AppGallery, care vine preinstalat pe noile telefoane, mai există și o altă modalitate de a naviga printre aplicații de top: MoreApps, o soluție inteligentă și gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Aplicaţia poate fi descarcată din magazinul de aplicaţii AppGallery.

Iată care sunt doar câteva dintre cele mai tari aplicații care îți vor fi afișate pe ecranul noului telefon HUAWEI, prin accesarea AppGallery și MoreApps: TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram, care te ajută să rămâi aproape de toți prietenii tăi virtuali și să îți personalizezi feed-ul cu poze reușite sau Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, jocurile care te țin aproape de pasiunea ta pentru gaming.

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Pentru momentele tale de relaxare alături de muzica preferată, Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020 te așteaptă să le instalezi. Vestea bună este că, la instalarea aplicației Deezer, beneficiezi de 3 luni gratuite de folosire a unui cont premium. Așa că, nu mai sta pe gânduri și descarc-o în noul tău telefon HUAWEI!

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Alte aplicații utile pentru activitățile tale de zi cu zi, disponibile în Huawei AppGallery sunt: CamScanner pentru salvarea documentelor, TrueCaller pentru apeluri audio-video cu cei apropiați, Web Video Cast pentru streaming, Kahoot pentru activitățile de învățare, Wattpad pentru acces la povești, cărți și lucrări de referință sau aplicația Mondly pentru învățarea limbilor străine.

Huawei Moldova / Sursa:Huawei Moldova

Phone Clone: Aplicația care te ajută să iei cu tine toate amintirile

Utilizatorii care vor să treacă la unul dintre smartphone-urile Huawei P40 Series, nu trebuie să își facă griji că datele lor nu pot fi recuperate. Aplicația PhoneClone este alături pentru a transfera toate datele din vechiul telefon (indiferent de sistemul de operare) în noul telefon HUAWEI.

Pentru asta nu trebuie decât să descarci sau să deschizi Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Ulterior, trebuie să conectezi cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon, să selectezi datele pe care vrei să le transferi și să aștepți finalizarea transferului.

Acum că ai aflat de ce sunt capabile noile telefoane, nu ai decât să te hotărăști care este modelul care îți completează cel mai bine stilul de viață și să rămâi aproape de toate noutățile HUAWEI de pe piața din Republica Moldova. O poți face direct pe pagina de Facebook.


// console.log('no ads situation')