Intrarea cu mașina în parcurile din Chișinău va fi blocată. Ceban: Se plimbă copiii, iar peste tot circulă maşini sau sunt parcate

Primăria municipiului Chișinău analizează posibilitatea amenajării locurilor de parcare pentru mașini în preajma fiecărui parc din capitală. „Nu este normal, se plimbă copiii, iar peste tot circulă maşini sau sunt parcate” - scrie primarul orașului Ion Ceban, într-o postare pe pagina de Facebook.

Foto: facebook/IonCeban

„În continuarea mașinile au acces în parcuri și pe trotuarele adiacente zonelor verzi. În acest sens am avertizat pretorii. Dacă se mai repetă, voi aplica mustrări cu sancțiuni. Am solicitat și ajutorul poliției, pentru a amenda șoferii. Maşinile care deservesc magazinele, la fel, nu trebuie să aibă acces în parcurile din capitală pe timp de zi. Am solicitat pretorilor de sector să gestioneze această problemă şi să avertizeze agenţii economici”, a scris primarul.

Ceban a solicitat ca în săptămâna curentă intrările în spaţiile verzi să fie blocate, iar unde nu este posibil acest lucru, vor fi instalate semne, ce prevăd parcarea interzisă

„Aici am rugat implicarea şi responsabililor de la transport. Nu este normal, se plimbă copiii, iar peste tot circulă maşini sau sunt parcate. Nu voi mai tolera asemenea ilegalități, iar cei care nu vor respecta prevederile solicitate mai sus, vor fi sancţionaţi”, a mai scris edilul capitalei.

facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban
facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban
facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban


Pub