ULTIMA ORĂ|Primăria orașului Vulcănești anunță protest pe termen nelimitat. Funcționarii spun că activitatea Primăriei este sabotată de către consilierii socialiști prin reducerea de cadre

by D M
Distribuiti mai departe...

Acțiune de protest pentru un termen nelimitat la Vulcănești. Decizia a fost anunțată de colectivul și sindicatul Primăriei, printr-o adresare oficială făcută primarului orașului, din partea Partidului Nostru, Victor Petrioglu. În document, funcționarii spun că Primăria este sabotată de către consilierii socialiști prin reducerea de cadre efectuată anul trecut, scrie pnru.md.

Angajații scriu în textul adresării că optimizarea i-a pus în imposibilitate de a activa, iar drept motiv, în 27 mai 2020 au organizat o acțiune de protest. În cadrul manifestației a fost  adoptată o rezoluție, adresată Consiliului orășenesc, conducerii autonomiei găgăuze și conducerii țării și în care au cerut să fie revăzută decizia de concediere a unor colegi.

“Din data protestului au trecut două luni. Totuși, nici Consiliul orășenesc și nici autoritățile enumerate mai sus nu au reacționat la solicitarea noastră. În legătură cu acest fapt și cu blocarea de către consilierii socialiști a activității Primăriei,  vă aducem la cunoștință că începând cu data de 28 iulie 2020, colectivul și sindicatul instituției demarează o acțiune de protest pe un termen nelimitat”, se spune în document.

Totodată, angajații Primăriei Vulcănești menționează că “din 7 noiembrie 2019, când a avut loc prima ședință a Consiliului orășenesc, instituția se află în imposibilitatea de a îndeplini în totalitate volumul de lucru. Considerăm că Consiliul orășenesc (fracțiunea socialiștilor) încearcă să blocheze în totalitate activitatea Primăriei”, se mai menționează în adresarea funcționarilor către primarul Victor Petrioglu.

În partea de jos a documentului, semnatarii cer Consiliului orășenesc să-și revadă decizia de reducere și concediere a unor angajați ai Primăriei, iar Partidului Socialiștilor să analizeze acțiunile distructive în Consiliul orășenesc din Vulcănești.

Pe document și-au pus iscălitura 28 de persoane, printre care și edilul de la Vulcănești, Victor Petrioglu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.