(video) Accident pe strada Voluntarilor. Reacţia instantă a unei şoferiţe după impact

Un accident de circulaţie care a avut loc în această după amiază pe strada Voluntarilor din capitală ar servi drept lecţie pentru alţi şoferi. Mai exact pentru cei care îşi transportă copiii mici, cu sau fără scaune auto, pentru ca să fie cu ochii mai mult decât în patru.

Circulând pe această stradă cu viteză regulamentară, dar fiind nevoită să facă o manevră de depăşire a unui taximetru, şoferiţa din imagini nu a observat un automobil care ieşise dintr-o curte şi astfel a rezultat într-un impact aproape frontal.

Cel mai probabil taximetristul a încetinit pentru ca să-i cedeze trecerea şoferului care dorea să iasă din curte, însă nici acesta din urmă şi nici femeia nu s-au putut observa la timp unul pe altul.

Imediat după impact, femeia a părăsit automobilul şi în grabă a căutat cum să-şi scoată copilul de pe bancheta din spate. Un martor afirmă că pruncul stătea într-un scaun auto corespunzător. Din fericire însă, potrivit informaţiilor pe care le-am solicitat de la poliţie, nimeni nu a avut de suferit.

VIDEO: facebook.com/Den Coj

https://www.facebook.com/100024426156256/videos/736082907215908/

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise