fbpx

video | Va candida Renato Usatîi la alegerile prezidențiale? „Vreau să aud opiniile cetățenilor”

Liderul Partidului Nostru și primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că decizia de a participa la alegerile prezidențiale din această toamnă va ține cont de opiniile cetățenilor. Despre acest subiect politicianul a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi susține că nu vrea să fie candidatul unui partid, ci un cetățean susținut de foarte mulți oameni – „zeci de mii”.

„Vreau să aud opinia cetățenilor moldoveni din țară și din diasporă, opinia profesorilor mei, celor care știu cum sunt eu în afaceri (…) Înregistrați un scurt video (de 10-15 secunde), până pe 27 august, pentru a spune dacă trebuie sau nu să candidez. Vorbesc despre o susținere masivă, de zeci de mii, ca să știu că nu sunt candidat din partea unui partid politic, dar un cetățean susținut de foarte mulți oameni. Sunt gata să fiu toată viața mea sluga poporului”, a declarat liderul PN.

În cadrul conferinței, Usatîi a comentat și faptul că a ajuns din nou în vizorul unui tribunal din Rusia, menționând că mandatul de arestare „este o măsură ilegală” și că: „cineva a decis să mă distrugă ca om și politician”. Acesta spune că va prezenta tot astăzi și documente cu referire la acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button