‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Protestul fermierilor ia amploare: „Ministrul agriculturii a promis că va veni la noi...

VIDEO. Protestul fermierilor ia amploare: „Ministrul agriculturii a promis că va veni la noi într-o oră”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Dacă de dimineață erau circa 100 de fermieri la protestul organizat de aceștia pe traseul Căușeni – Chișinău, acum numărul acestora a crescut până la circa 200.

Mai multe informații și imagini de la fața locului găsiți pe grupul de viber Agrobiznes Club.

Potrivit informației furnizate de fermieri pentru Agrobiznes, inițial, au fost prezente la fața locului doar autoritățile din cele două raioane: Căușeni și Ștefan Vodă, însă după ce au blocat drumul și s-au format cozi de autocamioane, ministrul agriculturii, Ion Perju, le-a promis că va veni la fața locului în circa o oră.

„Lasă-i să vină să vadă ce înseamnă să lucrezi în câmp, pe arșiță, cum e să-ți vezi culturile distruse, nu să discutăm în cabinete despre cât e de reușit sau nu acest an. Își bat joc de noi, însă nu mai putem suporta acest lucru, ne-au explicat fermierii.

Potrivit lui Andrei Dînga, consilierul raional din Ștefan Vodă, fermierii nu vor ceda până nu vor obține un răspuns ferm.

„Nu am cerut soluții de la ei, noi le-am prezentat, le-am spus tot de ce avem nevoie, iar acest lucru nu este atât de greu de realizat. Aici avem zeci de agricultori care s-au întors acasă pentru a investi, acum ce primesc în schimb, nimic? Așteptăm răspunsul autorităților, noi nu cedăm”, susține Andrei Dînga.

Proteste 5

Protestele la Căușeni continuă. Traseul este blocat!Mai multe informații și imagini de la fața locului găsiți pe grupul de viber Agrobiznes Club –> https://bit.ly/30SQ0On

Geplaatst door Agrobiznes op Maandag 27 juli 2020
Traseul Căușeni – Chișinău, blocat

Traseul Căușeni – Chișinău, blocat! Sunt peste 200 de fermieri care protestează.Mai multe informații și imagini de la fața locului găsiți pe grupul de viber Agrobiznes Club –> https://bit.ly/30SQ0On

Geplaatst door Agrobiznes op Maandag 27 juli 2020

Mai multe detalii despre protest găsiți pe acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›