(video) Rîbnița: Trei femei surprinse cum distrug cu fierăstrăul un balansoar pentru copii

O femeie din Rîbnița este cercetată de oamenii legii, după ce a distrus, împreună cu două vecine, un balansoar de pe terenul de joacă din curtea blocului unde locuiesc. Suspecta și-a motivat acțiunile prin faptul că era extrem de deranjate de gălăgia provocată la locul de joacă.

Foto: captură video/publika.md

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc pe data de 22 iulie 2020, în orașul Rîbnița.

Niște martori au filmat momentul în care una dintre cele trei femei taie sârguincios cu fierăstrăul scândura balansoarului în ziua amiaza mare, în timp ce vecinele o ajută. Ulterior, imaginile au fost expediate poliției.

Oamenii legii au constatat că ideea de a distruge balansoarul aparține unei femei de 45 de ani, care în acest fel a decis să scape de gălăgie.

Femeia a explicat că timp de un an a fost nevoită „să lupte” cu „sunetul enervant” pe care-l provoca leagănul de fiecare dată când atingea solul.

Până la sosirea poliției, acestea au reușit să taie o parte din scândură și să o arunce la coșul de gunoi. Mărimea daunei urmează să fie stabilită.

Acum, femeia de 45 de ani riscă să fie trasă la răspundere pentru distrugerea proprietății străine și riscă amendă sau muncă în folosul comunității de până la 60 de ore.


Pub