Ministerul Sănătății anunță alte două decese provocate de noul coronavirus

Ministerul Sănătății anunță în această seară alte două decese, provocate de Covid-19. Este vorba despre doi bărbați din raionul Drochia și din Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

Astăzi a decedat un pacient de 84 ani din raionul Drochia. Bărbatul a fost internat la IMSP SR Drochia, pe 24 iunie 2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, risc adițional foarte înalt.

Tot astăzi a decedat un bărbat de 64 ani din capitală. El a fost internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, la data de 11 iulie. Comorbidităţi: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr. III.

Amintim că în această dimineață, Ministerul Sănătății a anunțat decesul unui alt bărbat din capitală. Astfel, potrivit informațiilor oficiale, numărul deceselor provocate de noul coronavirus în țara noastră se ridică la 735.

Totodată, menționăm că în ultimele 24 de ore au fost externați 301 pacienți. În total, 15 909 persoane s-au tratat de Covid-19.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 22 828 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1 489 au fost înregistrate în stânga Nistrului.


Pub