Și-au găsit sufletul pereche pe Facebook, iar unii dintre ei au făcut și nuntă, și copii. Povești de iubire care au prins viață pe internet

Cupidon unește inimi, la propriu. Mai mulți tineri și tinere și-au găsit sufletul pereche după ce s-au alăturat unui grup de prietenii pe Facebook, iar unii dintre ei au și copii. SHOK.md a adunat poveștile de iubire ale cuplurilor care au fost de acord să își împărtășească public experiența frumoasă. Cum s-au cunoscut, când s-au văzut pentru prima dată în realitate, dar și ce planuri de viitor își fac, aflați în cele ce urmează.

Foto: Facebook/ Elisa

Inițial, l-am luat la întrebări pe creatorul Grupului „Cupidon”, de pe Facebook, pentru a afla cum și când i-a venit ideea de a forma cupluri prin intermediul rețelei de socializare. Nicu Dulghier ne-a spus că grupul a fost creat chiar a treia zi după Revelion, la 3 ianuarie 2018 și cu toate că are doar 2 anișori și jumătate, platforma a reușit să ajute mai mulți tineri să-și găsească perechea potrivită.

Cum s-a născut „Cupidon”: Mi-a venit această idee după o despărțire de o fată pe care am iubit-o foarte mult

„Mi-a venit această idee după o despărțire de o fată pe care am iubit-o foarte mult. Fiind într-o stare depresivă, mi-a venit în cap să-i fac pe alții fericiți (zâmbește). Scopul este unirea destinelor și formarea familiilor. Oamenii când sunt fericiți nu fac rău altora, așa că lasă să fie fericiți (zâmbește iar)”.

Nicu ne-a spus că este mulțumit de rezultate, însă tinde spre mai mult: „Am unit și multe prietenii, nu numai destine, dar oricum tindem spre mai mult. Noi putem mult mai multe, dar timpul nu prea ne permite. Fiecare are serviciu, viață personală și problemele sale și pe lângă aceasta, mai face un lucru bun”, a menționat el, referindu-se la persoanele care îl ajută în administrarea și moderarea grupului, dar și la organizarea evenimentelor offline pentru membrii din Cupidon.

Și pentru că am fost curioși să aflăm chiar de la tinerii îndrăgostiți cum a început povestea lor de iubire, am rugat câteva cupluri să ne împărtășească din amintirile lor frumoase.

Nata(37) și Laurențiu(40) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Italia, iar cea care i-a unit a fost chiar … pandemia

Cât de straniu nu ar părea, dar i-a unit anume cea care a despărțit și continuă să țină la distanță milioane de oameni în întreaga lume – pandemia! Nata povestește că a vrut să sărbătorească Ziua internațională a femeii la Roma, alături de iubitul ei, pe care urma să îl vadă pentru prima dată în realitate, după 2 luni de discuții virtuale. Însă situația a făcut așa încât ea să nu mai poată reveni acasă, în Moldova. „La sfârșit de ianuarie am început a vorbi, mai mult din glumă. Nici prin cap să ne treacă ce va urma. Am discutat 2 luni, iar prima dată ne-am văzut pe 6 martie, când am venit să sărbătoresc 8 Martie la Roma. Am venit doar pe 3 zile, dar din cauza carantinei, am rămas aici și poate nu era să se desfășoare atât de repede toată nebunia, dar deja suntem împreună, am închiriat o casă, stăm împreunăm, avem planuri de viitor, lucrez și eu, practic m-am mutat în Italia”.

„Suntem practic o familie, cu un viitor foarte mare în viața noastră și ne bucurăm”, ne-a mărturisit Nata.

Nata și Laurențiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Italia / Sursa:Facebook/ Nata

Alina(35) și Dumitru(37). El a reușit să îi fure inima, deși ea nu se mai vede mireasă, după o căsnicie eșuată

Au făcut cunoștință în mediul virtual prin luna aprilie, în grupul Cupidon. „Prima dată ne-am văzut pe 17 iunie, dar primii care l-au văzut au fost copiii. Ei au coborât cu bicicleta, care avea o roată spartă, el le-a făcut din mână să se apropie, căci cumpărase piese de schimb. Apoi am coborât și eu, am lăsat gunoiul și m-am apropiat. Tip de femeie gospodină, în blugi, maiou, fără machiaj. El întreabă: tu ești? Eu: da, eu sunt. Evident că atât copiii, cât și eu ne știam, căci am discutat vreo 2 luni prin apel video. După o lună petrecută împreună și cu copiii a plecat înapoi, la muncă, lăsând un mesaj: spune-le copiilor că eu nu am plecat nici de la tine, nici de la ei. Eu revin. Vă iubesc”, ne-a relatat copleșită de emoții Alina.

„Înainte de a ne vedea, i-am zis să nu îmi vină la prima întâlnire cu flori, ca să nu mă simt obligată să manifest emoții. Zic: vii simplu, îmi dai o mână de ajutor. A venitul omul cu mașina plină, lucruri utile pentru mine și casă”, își mai amintește ea.

Alina a fost foarte deschisă cu noi și ne-a mărturisit din cele mai personale trăiri, care i-au lăsat amprente pentru tot restul vieții și care acum o fac să fie mai precaută: „Suntem într-o relație, dar eu având 3 copii îmi înțeleg partenerul și dacă o să vrea într-o bună zi să plece, va fi liber să o facă. La un alt nivel al relației nu vreau să ajung. Adică aș putea trăi până la moarte cu el, dar fără oficializare, verighetă, căci experiența a 12 ani de căsnicie în care ți se spune „ ce, eu mult timp am să te aștept, eu pentru ce m-am însurat? Treci și îți fă datoria de femeie”, și-a lăsat amprenta în sufletul meu”.

Elisa (23) și Alexandru(30), trăiesc o relație de telenovelă, cu certuri, împăcări, plecări și reveniri, dar și multă pasiune

Sunt împreună deja de un an și jumătate, timp în care au reușit să se despartă și să se împace din nou pentru că, spun ei, destinul îi vrea împreună.

„Eu mereu am considerat că această relație este ca un film, ca o telenovelă. Totul a fost spontan de la început, relația a fost și complicată, dar am reușit să trecem peste toate împreună”, ne-a mărturisit Elisa.

Iar povestea lor a început, de fapt, de la o… depresie. „Eram într-o mică depresie, nu aveam cu cine să ies, a apărut din senin acest grup (n.r.. Cupidon). Pentru prima dată am ieșit în iarna anului 2018, s-a organizat un offline la un local și iubitul meu făcea parte și el din grup, atunci ne-am văzut pentru prima oară, nu am reacționat foarte mult, nu m-am dus cu intenția să îmi găsesc pereche, ci să îmi fac prieteni. Am fost la un disco după local, toți împreună, nu ne-am mai scris, după care prin intermediul altor prieteni ne-am văzut din nou. Apoi el a plecat peste hotare, am continuat să vorbim pe internet timp 4 luni, zilnic, nu m-am gândit vreodată că poate dura așa de mult o conversație pe net fără să te plictisești și cu atât mai mult să te îndrăgostești”, ne-a relatat Eliza.

Relația tinerilor a început vara trecută, chiar de ziua copiilor, pentru că în suflet încă se simt și ei copii. „Atunci ne-am dat seama ambii că este ceva mai mult, asta mă motiva să aștept persoana să vină acasă și pe el îl motiva să se întoarcă în Moldova. Am petrecut timpul frumos împreună, el deja nu mai face parte din grup, dacă și-a găsit pereche. Acum suntem în relație, chiar dacă a distanța ne-a despărțit timp de 3 luni, cât a fost plecat, acum suntem din nou împreună. Am întâmpinat multe greutăți împreună și deși uneori am vrut să lăsăm mâinile în jos, am fost despărțiți un pic, totuși, eu cred în destin”.

Ce îi face să fie de nedespărțit? „Noi în mare parte ne asemănăm foarte mult la caractere, suntem în aceeași zodie, avem aceleași obiceiuri, fizic ne asemănăm. Totuși, suntem foarte diferiți, petrecem timpul frumos. Facem ca orice moment să fie unul unic, mereu suntem spontani, veseli, pozitivi, ne place să călătorim, am reușit să vedem toată Moldova, datorită lui am reușit să vizităm multe locuri frumoase”, ne-a relatat Elisa.

Elisa și Alexandru trăiesc o relație de telenovelă / Sursa:Facebook/ Elisa

Ce planuri de viitor au Alexandru și Elisa, dar și alte povești de dragoste care și-au avut începuturile pe internet citiți pe Cupidon.md.


Pub