image
Sursa foto: nvdaily.ru

Cel mai îngrozitor ucigaș în serie din Rusia a mai recunoscut două crime; Numărul victimelor ajunge la 200, cred procurorii

Cel mai îngrozitor criminal în serie al Rusiei a mărturisit încă două crime, două femei fiind ucise pentru că el își „dorea o vacanță”.

Totalul crimelor desfășurate de Mihail Popkov a ajuns acum la 83, deși autoritățile ruse cred că cifra ar putea fi mult mai mare.

Ucigașul în serie, cunoscut drept „Vârcolacul” sau „Bestia din Siberia”, a fost transferat la peste 4.600 de kilometri depărtare de închisoarea în care se află și dus în regiunea sa natală Irkutsk pentru o nouă investigație asupra ultimelor sale mărturisiri, crimele având loc în 1995 și 1998.

Când a început masacrul desfășurat de Mihail Popkov

Înainte să le mutilize, Popkov își viola mai întâi victimele, care erau toate femei cu excepția unui bărbat care era polițist.

Apoi, criminalul folosea unelte artizanele confecționate din cuțite, topoare, bâte de baseball sau șurubelnițe pentru a-și omorî victimele.

Masacrul desfășurat de Popkov a început în 1992 și a continuat până în 2010. Acesta a fost deja condamnat pentru 81 de crime.

Polițiștii se așteaptă și la mai multe mărturisiri, iar procurorul principal în acest caz a declarat că numărul total de victime ar putea fi „mai aproape de 200”.

În cadrul unei înregistrări video macabre, maniacul de 56 de ani, care nu va fi niciodată eliberat din închisoare, a recunoscut că a ucis o femeie pe care a „agățat-o” pe strada Karl Marx, în orașul său natal, Angarsk.

„Bestia din Siberia” le-a povestit procurorilor cum și-a ucis victimele

Popkov a vizitat locul crimei într-o pădure, acolo unde este acuzat că a violat-o și a ucis-o.

Totodată, Popkov a recunoscut că a forțat-o să întrețină reluații sexuale și le-a spus detectivilor că „ne-am certat și am omorât-o”. „Am lovit-o în cap. A căzut și nu a mai dat semne că trăiește”, a mai spus criminalul. Popkov a „scris o declarație de vinovăție”, au transmis autoritățile ruse, potrivit descopera.ro.

Ambele femei erau declarate dispărute, iar una dintre ele era chiar o vecină a criminalului, potrivit surselor din poliție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: