Trei persoane au decedat ieri pe patul de spital, răpuse de coronavirus. Bilanțul deceselor se ridică la 729

Alte trei persoane au decedat, în ultimele 24 de ore, răpuse de coronavirus, anunță Ministerul Sănătății. Este vorba despre o femeie și doi bărbați cu vârstele de peste 60 de ani.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 60 de ani, din mun. Chișinău a decedat, ieri, la Spitalul Clinic Republican, după ce fusese internată la data de 14 iunie. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, obezitate, hipertensiune arterială.

Totodată, un bărbat de 60 de ani, din raionul Criuleni, a murit la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, după ce fusese transferat, la data de 22 iulie, de la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie hipertensivă.

Un alt bărbat de 73 de ani, din mun. Chișinău, s-a stins din viață la Spitalul Clinic Bălți. Fusese internat la data de 20 iulie. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică bilaterală.

Astfel, bilanțul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 729 în Moldova, de la începutul pandemiei.

Ieri, alte 378 de cazuri de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate în țară. Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 22.483 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1.475 în Transnistria.

Totodată, până astăzi, 15.608 persoane s-au vindecat în total de noul virus, de la începutul pandemiei.


Pub